Flitador. Cortesia Hugo Bort.

El Museu Etnològic Col·laboratiu és un espai que construïm amb l’alumnat de 4rt cicle del CEIP Pintor Sorolla. Començàrem en el curs 2018/2019, amb l’ajuda de les professores Arancha Millán, Lucía Flores i Jaume Font, i hem tornat en el curs 2021/ 2022. Ací trobareu propostes d’objectes en desús seleccionats per xiquetes i xiquets, que ens els expliquen, els fan fotos i ens envien àudios o vídeos entrevistant als donants.

En les dos convocatòries hem trobat objectes de l’àmbit de la casa, del treball o del lleure, i tots ells són molt curiosos: alguns són molt vellets; altres, objectes d’artesania únics; però també ens hem trobat objectes que hem utilitzat fins a molt poquet, i que converteixen el M.E.C. en un museu divers i viu que ens permet veure’ns en perspectiva.

Agraïm a totes i tots la seua participació, també a aquells pocs que es van quedat fora per incomplir les bases o perquè no van enviar tota la documentació. Considerem que esta experiència ha sigut interessantíssima i volem ampliar-la en el futur.

Nom/Cognom  Alumnes de 3r Cicle del CEIP Pintor Sorolla, curs 2018/2019
Professorat  Arancha Millán, Lucía Flores, Jaume Font i Felip Bodí
Categories   Etnologia
Data d’entrada  Dimarts 21 de maig de 2019